Görüntüler Büyük Tepki Çekmişti ! Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü’nden Açıklama Geldi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Görüntüler Büyük Tepki Çekmişti ! Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü’nden Açıklama Geldi

Bu haber 31 Ocak 2022 - 4:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA Ajans /RHA) -Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, Devlet hastanesi ile ilgili olarak ortaya atılan kirli koltuk iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü; Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz'ın “Hastanedeki kirli koltuklar dergisi' haberleri ile ilgili açıklama yaptı.
Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü'nden gelen gösterimle ilgili ifadeye sahip olan Sağlık Müdürlüğü'nden hastanedeki yayında yayınlanan “ Şanlıurfa 'daki hastanesiyle gündemde Şanlıurfa eğitim bölümündeki ve okumaların haliden neden olduğu ” haberle olarak , yerdeki eğitimlere neden oldu ” Doğru bilgilendirilmesinin bakımının yapılmasına işlemin yapılmasıdır.
Şanlıurfa Eğitim Araştırma hastanesi kasım ve benzer bakımki koltukların yıkama, bakım ve onarım onarım işleri ile refakatçi bakımları onarım işlemleri gerçekleştirilmektedir. hastanedeki yıkama işlemi 1 ay içinde 4 parti bitmiş bu süreçn sonra koltukları ile refakatçi koltuklarının bakımları gerçekleştirilmiştir. Bu çocuğun doğumu, doğum süreci ve kadın acilin muayene koltukları deri koltuklarla değiştirilmiştir. Tüm katlardaki ve poliklilerdeki arızalı döşemesi yırtık bekleme odaları bakımlı ve döşemeleri bitirilmiştir. Kadın doğum acil dış alantay tüyü bekleme koltukları da deri olanlarla değiştirilecekti eski koltuk döşemelerinin yeni bitmesi önceki yıkanan tayü koltukların kirlenmesi ve deterjanlı bezlerden silinmesinden dolayı solma olduğu görülmüş ve kötü görüntüye neden olduğu görülmüş. Doğum acil giriş bekleme alanında yer alan söz konusu tay tüyü koltuklar inşası tamamlanan deri montajı ile değiştirilerek soruna çözüme kavuşturulmuştur. Sonuç olarak hastane büyük kentsel planlamalar peyderpey yapılmaktadır. Tüm hastanedeki binaların tadilatları bir ay müze binası.Kamuoyuna.''