Ferhat Aydoğan’dan Cumali Toprakcı’ya yürek dolu sanata ödülü | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ferhat Aydoğan’dan Cumali Toprakcı’ya yürek dolu sanata ödülü

Bu haber 29 Ocak 2022 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana da uzun yıllardır oto bakım ve servis hizmet leri sunan CK oto servisin genç ustası ve sahibi olan Cumali Toprakcı’ya A Haber Ajansı’nın genel yayın yönetmeni gazeteci Ferhat Aydoğan ziyarette bulundur.
Adana da uzun yıllardır oto bakım ve servis hizmet leri sunan CK oto servisin genç ustası ve sahibi olan Cumali Toprakcı’ya A Haber Ajansı’nın genel yayın yönetmeni gazeteci Ferhat Aydoğan ziyarette bulundur.Özellikle vurguladığı ve ziyaret ettiği aynı zamanda başarılı bulduğu oto bakım tamir ustası Cumali Toprakcı’ya özverili çalışmalarından dolayı yılın en iyi ustası seçip başarı plaketi takdim etti.
CK OTOMOTİV KİMDİR..?
CK Otomotiv sektöründe deneyimli girişimci ustaları ile hizmet vererek Cumali Toprakcı tarafından kurulmuştur.
CK Oto Servis uzun süre aşkın sektöründe elde ettiği tecrübe ile. CK Oto Servis her marka ve model otomobil özel servis bünyesinde, Oto Servis, Periyodik Bakım, Yedek Parça, Servis, Oto Kurtarma çekici hizmetleri ve danışmanlık hizmetlerini en yüksek standartlarda vermektedir. İlkeli ve kaliteli çalışma prensibiyle sektöründe, servis Teknolojisi, Kalitesi yedek parça, Orijinal ürün, ileri teknoloji, titiz işçilik, zamanında iş bitirimi ve teslimat ilkesi, kalite anlayışı ve referanslarıyla müşteri tarafından tercih edilen bir şirket haline gelmiştir. CK Oto Servis piyasadaki konumu itibariyle tüm servis ve pazarlama süreçlerini düzenli olarak kontrol etmekte ve teknolojiye açık yapısıyla yeniliklere sürekli adaptasyon sağlamaktadır.
Kaynak : A Haber Ajans