A HABER AJANSI’NIN MUĞLA TEMSİLCİSİ MEHMET HADİ YOĞURTÇU OLDU | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

A HABER AJANSI’NIN MUĞLA TEMSİLCİSİ MEHMET HADİ YOĞURTÇU OLDU

Bu haber 27 Ocak 2022 - 23:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AYÇA Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı’nın eski Bodrum temsilcisi başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Muğla Temsilciliğine atandı.
Ulusal yayın yapan ve doğru Habercilikte ilkeleri olan A Haber Ajansı’nın Muğla temsilciliğine Mehmet Hadi Yoğurtçu geldi.
AYÇA Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı’nın eski Bodrum temsilcisi başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Muğla Temsilciliğine atandı. Ulusal yayın yapan ve doğru Habercilikte ilkeleri olan A Haber Ajansı’nın Muğla temsilciliğine Mehmet Hadi Yoğurtçu geldi. A Haber Ajansı’nın merkez kararı ile göreve getirilen Mehmet Hadi Yoğurtçu kimdir..? Soy ismi Yoğurtçular ailesi diye bilinen Batmanlı Süleyman Yoğurtçu Türkiye petrolleri anonim şirketlerinde 30 yıl memurluk yapan bir babanın ortanca oğlu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.1976 Batman doğumlu olan Mehmet Hadi Yoğurtçu, ilk ticari yıllarına Batman’da bir halı saha ve spor kompleksinde işletmecilik yaparak başladı. Genç ve çocukluk yıllarında başlayan müzisyenlik hobisi ile hayatına renk katarak Müzik sektörüne atıldı. Müzik hobisini canlandırarak ilk adımlarına Antalya’nın belirli radyolarında dj lik yaptı. Mehmet hadi Yoğurtçu daha sonra Antalya’da turizm sektöründe hizmet verdiği otel işleterek tüm bilgi ve birikimini otel sektöründe sürdürdü. Bodrum’da 3 ve Sakarya karasuda oteli olup birçok cafe ve düğün salonları işinde aktif olarak hizmet verip turizm ve otelcilikle halen uğraşmaktadır. Mehmet Hadi Yoğurtçu aynı zamanda birçok Yurt dışı turlarına katılım sağlayıp seminerlere ve fuarlara eşlik etmiştir. 12 kardeşin ortanca oğlu olan Yoğurtçu, halkla ilişkiler sertifikası, uluslararası ilişkiler sertifikası ve reklam basın yayıncılık sertifikaları vardır. Kurucusu olduğu aile şirketinde kızı Aleyna ve oğulları Mehmet Doğukan ve Miraç Toprak ile Bodrum Antalya Sakarya’da otel, restaurant, cafe ve düğün salonlarıyla hizmetine devam etmektedirAdından sıkça söz ettiren ve yazdığı köşe yazıları ile Muğla ve Bodrum’da etkili isim olarak bilinen Yoğurtçu Son olarak birçok gazetede köşe yazarlığı yaparak, AYÇA haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı’nın Muğla Temsilciliğine getirildi.