Başkan Aksoy,Muhtarların Sorunlarını Dinledi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Başkan Aksoy,Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Bu haber 29 Aralık 2021 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova Mahalle Muhtarları ile Bozova Belediyesi meclis toplantı salonunda bir araya geldi.

BAŞKAN AKSOY MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova Mahalle Muhtarları ile Bozova Belediyesi meclis toplantı salonunda bir araya geldi.Kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelen başkan Aksoy mahalle muhtarların talep ve isteklerini dinleyerek 2022 yılında yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıya 20 mahalle muhtarı ile Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve teknik ekip hazır bulundu. Mahalle muhtarları mahallerinin istek ve talepleri dışında bugüne kadar yapılan hizmetler içinde teşekkürde bulundu. Toplantıda bugüne kadar yapılmış hizmetler hakkında bilgi verilerek, slayt gösterisi sunuldu.
Başkan Suphi Aksoy ‘’ Görev sürecimiz boyunca, hizmet gitmemiş hiçbir mahallemiz kalmayacak. 2022 yılımızın yeni bütçesi ile Bozova ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün 20 Mahalle muhtarımız ile bir araya gelerek muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinledik. Gerek bize ait olan talepleri gerek ise büyükşehir belediyemize ait olan taleplerin notlarını aldık. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sayın muhtarlarımıza toplantıya katıldıkları için teşekkür ederim. 88 mahalle muhtarlarımızın hepsi ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bundan Emin olun ki Suphi Aksoy’u ne kadar tanıyor iseniz bizim elimizden ne geliyorsa bütün kırsal mahallelerimize hizmet yapacağız.’’ Dedi.