Demokrat Partili Karakeçili’den 10 Kasım Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Demokrat Partili Karakeçili’den 10 Kasım Mesajı

Bu haber 10 Kasım 2021 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DP Genel İdare Kurulu (GİK ) Üyesi Karakeçili, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83'üncü sene-i devriyesinde bir mesaj yayımladı.

DP GİK Üyesi Karakeçili, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83'üncü sene-i devriyesinde bir mesaj yayımladı.
Demokrat Parti Genel İdare  Kurulu (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, ebediyete intikalinin 83’üncü yıl dönümünde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, büyük bir özlem ve saygıyla andıklarını söyledi.
Demokrat Parti GİK Üyesi Karakeçili; “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" diyerek hem Türk milletinin hem de dünya milletlerinin kalbinde taht kuran Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü 83. yılında bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.
Karakeçili; “Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı'ndaki başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılaplarıyla tarihin akışını değiştiren büyük liderler arasında hak ettiği yeri almıştır. Bağımsızlık savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk, sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Vatanımız için canlarını hiç çekinmeden feda eden Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum." dedi.