Urfa AGD, yönetimi Sanatçı,yazar ve fikir adamları ile bir araya geldi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfa AGD, yönetimi Sanatçı,yazar ve fikir adamları ile bir araya geldi

Bu haber 30 Ekim 2021 - 4:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi Kültür Sanat Komisyonu misyonu farklı sanat dalları ile ilgilenen ve kendini güzel çalışmalarla kanıtlayan sanatçı yazar ve fikir adamlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi Kültür Sanat Komisyonu misyonu farklı sanat dalları ile ilgilenen ve kendini güzel çalışmalarla kanıtlayan sanatçı yazar ve fikir adamlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.
AGD Şanlıurfa Şube başkanı Mehmet Maşuk Özyaramış'ın da katıldığı toplantı oldukça verimli geçti.
Fikir toplantısına ses sanatçısı Bestekar Musa Kaldı Fikir ve Kültür Adamı Yazar Hüseyin Güzel, Hattat Mahmut Kaçar, Ebru Sanatçısı Doc.Dr. Ömer Sabuncu, Şair, Yazar ve Eğitimci Ali Tutluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Şube Müdürü Ömer Aslan, Şair, Yazar ve Eğitimci Eyüp Azlal, TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Doç.Dr. Mahmut Kaya, Kaligrafici Şanlıurfa Ressamlar Dernek Başkanı Mahmut dörtbudak, Ses Sanatçısı Abdulcelil Kaya, Ses Sanatçısı Hakkı Dolap, Fotoğraf Sanatçısı ve Sinemacı Mahmut Şipak, Oyuncu Yasin Aslan, Sosyal Medya Fenomeni Ali Mula, Fotoğraf Sanatçısı Yansim Küçük, Eğitimci Yazar ve Ressam Muharrem Çelik, Bestekar ve Ses Sanatçısı Bülent Akkanat, Oyuncu Bedir Karasapan. Sinema ve Belgeselci Haşim Kırğın, Sinema Eleştirmeni Halil Dusak, Sunucu İsmail Hakkı Ürün, Ses sanatçısı Mehmet Kılıç, Ressam Necmi Kaya Katıldı.
Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Maşuk Özyaramış istişare toplantısına katılan sanatçı ve Aydın kişilere teşekkür etti. Başkan Maşuk, Urfa'da kültür sanat alanında ilk defa böyle bir toplantı yaptıklarını söyledi. başkan maşuk Anadolu Gençlik Derneği olarak dünyanın en güçlü gençlik organizasyonu olduklarını ve Gençlere maneviyat ile beraber Kültür, Sanat ve Spor aktiviteleri açısından da güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek bundan sonra da kültür sanat anlamın da daha güzel çalışmalar yapacaklarını söyledi. AGD başkanı programı organize eden Kültür-Sanat Komisyonuna teşekkür etti. Başkan Maşuk Özyaramış bu toplantıdan çıkacak fikirler doğrultusunda ilimizde ve ülkemizde güzel çalışmalar olacağını da sözlerine ekledi. Toplantıya katılanlar çok güzel fikirlerin öne çıktığını ve oldukça memnun olduklarını dile getirerek, gençlik için üzerine düşen çalışmalara gereken desteği vereceklerini söylediler.
Toplantıda zaman zaman türküler, ilahiler ve şiirler de okundu ve toplantıda ortaya çıkan fikirler önümüzdeki günler de rapor haline getirilerek bu rapora göre güzel çalışmalar olacağı da son olarak belirtildi.