CHP’li Tanal’ın iddiasıyla ilgili olayın perde arkası Farklı çıktı! Müdüre Tuzak Kurulmuş | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

CHP’li Tanal’ın iddiasıyla ilgili olayın perde arkası Farklı çıktı! Müdüre Tuzak Kurulmuş

Bu haber 16 Ekim 2021 - 2:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’da Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karakeçili montaj çetesinin kurbanı oldu. CHP’li Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya paylaşımıyla gündeme getirdiği olayın perde arkası tamamen farklı çıktı.

( RHA Ajans /RHA) -Bozova ilçe Milli Eğitim Müdürü M.Nurullah Karakeçili sosyal medya hesabından CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın paylaşımına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Müdür Karakeçili,Sosyal medya hesaplarından bir fotoğrafım kopyalayarak başka bir video ile montajlayarak, para karşılığı bana şantaj yapıyorlar.Bu bağlamda montaj olan bu müstehcen video ile ilgili de savcılığa suç duyurusunda bulundum.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın sosyal paylaşım sitesi Twittir'dan; “ Şanlıurfa'nın bir ilçesi, ilçe milli eğitim müdürünün eğitimciye yakışmayan gayri ahlaki ilişkisiyle çalkalanıyor. Kaymakam'ın haberi var. Ama gereken yapılmıyor. Yavrularımızı korumak adına soruyoruz. Neden susuluyor?” paylaşımına ilişkin O Müdürden cevap geldi.
Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Karalkeçili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;''02.10.2021 Tarihinde eşim ve çocuklarım yanımda iken sosyal medya üzerinden gelen bir aramaya cevap vermem sonucu 3 saniyelik görüntümü kaydedip şahsıma gerçek dışı montajlı bir video ile para karşılığı şantaj yapılmak istenmiştir. Aynı gün söz konusu video ile birlikte savcılığa şikayette bulunduğum tüm belgeleriyle sabittir. Bu video üzerinden şahsımı ve ailemi yıpratmaya çalışanlar emellerine ulaşamayacaklardır. Biz doğru bildiğimiz yoldan ayrılmadan devam edeceğiz. Nitekim " Başarılı olmak için dostlara, çok başarılı olmak için de düşmanlara ihtiyaç vardır."ifadelerine yer verdi.