İş insanı Mahmut Mankal’dan Ramazan Bayramı Mesajı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

İş insanı Mahmut Mankal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Bu haber 13 Mayıs 2021 - 15:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfalı İş insanı Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi ve Beyazsaray Düğün Salonu sahibi Mahmut Mankal Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

( RHA Ajans/RHA)- Şanlıurfalı İş insanı Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi ve Beyazsaray Düğün Salonu sahibi Mahmut Mankal Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mankal mesajında,, “Koronavirüsü nedeniyle bu bayramı da buruk kutluyoruz. Maskeli ve sosyal mesafe kurallarının uyulduğu bir bayram  daha geçiriyoruz. Ancak bu tedbirleri almazsak önümüzdeki diğer bayramlarda da aynı sıkıntı devam eder. Bu yüzden sabredeceğiz” çağrısında bulundu.Mubarek Ramazan-ı Şerifin sonunda kutladığımız Ramazan Bayramımız ülkemize, Dünya'ya huzur ve mutluluk getirsin. Pandemi nedeniyle zor günler geçiriyoruz. İnşallah bu vesile ilede Bayram'da hepimiz için bir kurtuluş olur ve hastalık illetindende kurtulmuş oluruz. İslam Alemi ve Şanlıurfalıi hemşehrilerimizin bayramını tebrik eder, Bayramın başta Sağlık, Huzur ve Mutluluk getirmesini yüce mevladan temenni ederim. Hepimizin Bayramı, Bayram gibi olsun İnşallah.''ifadelerine yer verdi.