Biz yazmaktan bıktık! Ne çözüm bulan var ne de duyan | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Biz yazmaktan bıktık! Ne çözüm bulan var ne de duyan

Bu haber 21 Mayıs 2021 - 16:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa'da 17 günlük tam kapanma sonrası PTT metrelerce kuyruklar oluşmaya devam ediyor. Virüsün Şanlıurfa’da görülmeye başlandığı günlerden bu yana sürekli Sarayönü Caddesi’ndeki PTT vurgulansa da alınan önlemler günlük olmaktan öteye gidemedi.
Yurt genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme süreci başladı.
KUYRUKTA METRELERCE KUYRUK OLUŞTU
Kısıtlamanın sona ermesinin ardından Sarayönü Caddesi’ndeki PTT önünde metrelerce kuyruk oluştu. Sosyal yardım parası başta olmak üzere elektrik faturası ve e-devlet şifresi almak içinPTT önlerinde oluşan metrelerce uzun kuyruklar bu hafta da oluştu. Sabah saatlerinden itibaren başlayan yoğunlukta vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. Kapı önünde aralarında hiçbir mesafe olmadan metrelerce kuyruk oluştururken, sosyal mesafe kuralı ise hiçe sayıldı.
 
YETKİLİLER NEDEN KALICI ÖNLEM ALAMIYOR
Virüsün Şanlıurfa’da görülmeye başlandığı günlerden bu yana sürekli Sarayönü Caddesi’ndeki PTT vurgulansa da alınan önlemler günlük olmaktan öteye gidemedi. Yetkililerin PTT’deki kuyruk sorununa neden bir çözüm bulamadıkları ise merak konusu oldu.