Kabine Bugün Toplanıyor ! Tam Kapanma Olacak mı? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Kabine Bugün Toplanıyor ! Tam Kapanma Olacak mı?

Bu haber 26 Nisan 2021 - 4:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kabine bugün Çankaya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak ve alınacak yeni tedbirler netleşecek. Kısmi kapanmanın Ramazan boyunca devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bayramda tam kapanma olacağı tahmin ediliyor.
( RHA Ajans/RHA) – Koronavirüsle mücadelede kapsamında Ramazan ayının ilk iki haftasında uygulanan yeni tedbirler bugün sona erdi, Kabine bugün Çankaya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak ve alınacak yeni tedbirler netleşecek. Bilim Kurulu'nun aldığı tavsiye kararlarını görüşecek olan Kabine'den bayramda tam kapanma, gibi kararların çıkması bekleniyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de toplanacak. Kabine'nin 3 yeni bakanı ilk kez toplantıya katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantının öncelikli gündemi yine koronavirüs ile mücadele olacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılacak kabine toplantısında koronavirüs tedbirleri kapsamında alınacak yeni kararlar da masada olacak. Kısmi kapanmanın ay sonuna kadar uzatılmasının beklenirken, sokağa çıkma kısıtlamalarının arife günü dahil Ramazan Bayramı’nda da devam ettirilmesi ele alınacak.
Bu kapsamda arife gününden Ramazan Bayramı’nın son gününe kadar, yani 12, 13, 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde 81 ilin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması kararının alınması bekleniyor.