Hatalı basım 50 lirasına teklif bekliyor! En iyi teklifi verene satacak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Hatalı basım 50 lirasına teklif bekliyor! En iyi teklifi verene satacak

Bu haber 27 Nisan 2021 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da yaşayan Eyüp Öncel, sağ üst köşesinde rakamlarının bir kısmı olmayan hatalı basım 50 TL'lik banknotu, en iyi teklifi verene satacağını söyledi.
Şanlıurfa’da yaşayan Eyüp Öncel, eline geçen 50 TL'lik banknotun hatalı olduğunu fark etti. Sahte olduğundan şüphelenen Öncel, parayı bankada kontrol ettirdi.
Üzerindeki 5 ve 0 rakamlarının bir kısmı olmayan banknotun, para sayma makinesinden ve sahte para kaleminden başarıyla geçtikten sonra, orijinal olduğunu anladıklarını söyleyen Eyüp Öncel, bu tür hatalı basılan paralara koleksiyonerlerin büyük ilgi gösterdiğini ve parayı en iyi teklifi verene satacağını açıkladı.
“DEĞERLİ OLDUĞUNU DA BİLİYORUZ”
Parayı en iyi fiyatı verene satacağını söyleyen Öncel, "Elimize bu 50 TL’lik para geçti. Parayı elime aldığımda paranın hatalı olduğunu gördüm araştırdıktan sonra paranın gerçek ama basım hatası olduğunu bildik. Parayı bankaya götürdük, paranın orijinal olduğunu söyledi. Bu parayı değerlendirmeyi düşünüyoruz. Koleksiyoncuların biriktirdiğini öğrendik değerli olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden paranın hakkı neyse istiyoruz. Eğer bize de böyle bir teklif gelirse tekliflere açığız, satmayı düşünüyoruz" diye konuştu.