Demokrat Partili Karakeçili: Demokrasi ve kalkınma hamlesinin haritasıdır bu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Demokrat Partili Karakeçili: Demokrasi ve kalkınma hamlesinin haritasıdır bu

Bu haber 03 Nisan 2021 - 10:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Demokrat Parti GİK Üyesi Ömer Karakeçili, “Bu haritaya eserlerinin tümünü sığdırmak elbette mümkün olmamıştır. İşte demokrasi ve kalkınma hamlesinin haritasıdır bu” dedi.
Demokrat Parti GİK Üyesi Ömer Karakeçili, 3 Nisan Demirel ve GAP Günü amacıyla bir mesaj yayımladı.
Demokrat Parti GİK Üyesi Ömer Karakeçili, GAP’ın Demirel için bir sevda olduğunu ve ülke kalkınması açısından da önemi büyük olan bu projenin değerinin günümüzde daha iyi anlaşıldığını dile getirdi.
 
“SÜLEYMAN DEMİREL KALKINMA TARİHİ İÇİNDE OLMAZSA, KALKINMA TARİHİ EKSİK KALIR”
Demokrat Parti GİK Üyesi Ömer Karakeçili mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Süleyman Demirel, Türk Siyasî hayatında olmazsa, Türk siyasî tarihi eksik kalır. Süleyman Demirel demokrasi tarihinde olmazsa, demokrasi tarihi eksik kalır. Süleyman Demirel kalkınma tarihi içinde olmazsa, kalkınma tarihi eksik kalır. Türk sanayileşmesi içinde olmazsa, sanayileşme tarihi eksik kalır. 3 Nisan 1977'de Urfa tünellerinin temelini atıp, "Bir ömrüm olsa, yine ona verirdim" dediği GAP projesine hem DSİ Müdürü hem başbakan hem de Cumhurbaşkanı olarak hayat verdiği için bugün “3 Nisan Demirel ve GAP Günü” olarak kutlanmaktadır. Bu haritaya eserlerinin tümünü sığdırmak elbette mümkün olmamıştır. İşte demokrasi ve kalkınma hamlesinin haritasıdır bu” dedi.