Hilvan Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına Karanfil | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Hilvan Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına Karanfil

Bu haber 15 Mart 2021 - 15:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hilvan Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık adına sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Vekili Mehmet Halitoğulları ve Belediye Meclisi üyesi Derviş Çiçek, sağlık çalışanlarına karanfil verip, özellikle pandemi sürecindeki üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Aile Sağlık Merkezlerini ziyarette buluna Başkan Vekili Mehmet Halitoğulları ve meclis üyesi Derviş Çiçek, Kovid-19 ile mücadele noktasında, halk sağlığını korumaya ve salgının önüne geçilmesi noktasında Hilvan'daki tüm sağlık kuruluşlarının üstün bir gayret sergilediklerini ifade ederek İlçe Sağlık Müdürü Doktor Recai Ölmez ve Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Mehmet Koçoğlu'na plaket takdim etti.
14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kendileri

ni ziyaret eden Başkan Vekili ve Belediye Meclisi üyesine teşekkür eden İlçe Sağlık Müdürü Doktor Recai Ölmez, pandemi ile mücadelede yakalanan başarı çıtasında Hilvan Belediyesi'nin büyük bir emek ve çabası olduğunu, sürece büyük katkı sağladıklarını belirterek teşekkür etti. Doktor Ölmez 'Hilvan Belediyesi, pandemi sürecini en az bizim kadar yakından takip ederek mücadelede büyük bir katkı sağladı. Bu sebepten dolayı Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık'a ve tüm belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum' dedi.