DEDAŞ Eyyübiye’yi yine karanlıkta bıraktı! Eyyübiye karanlıkta Yine DEDAŞ yine kesinti | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

DEDAŞ Eyyübiye’yi yine karanlıkta bıraktı! Eyyübiye karanlıkta Yine DEDAŞ yine kesinti

Bu haber 20 Mart 2021 - 21:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Muradiye mahallesinde yaşanan elektrik kesintileri mahalleliyi canından bezdirdi.
( RHA AJANS/RHA)- Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Muradiye mahallesinde yaşanan elektrik kesintileri mahalleliyi canından bezdirdi.
Mahalle'de sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları canından bezdirdi. Şanlıurfa'da Yaşanan elektrik kesintilerine çözüm üretilememesi sık sık yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle mahalle sakinleri DEDAŞ'a tepki gösterdi.
Bu kesintiler bıktırdıÖzellikle Eyyübiye bölgesindeki Muradiye ve çevre mahallelerinde  uzun yıllardır çözülemeyen elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi. Mahalle sakinleri neredeyse her gün elektrik kesintisi yaşanmasından bıkmış. Vatandaşların en büyük şikayeti ise üst üste yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle evdeki elektrikli aletlerin bozulması. 21. yüzyılda yaşamalarına rağmen, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle halen çağdışı aydınlanma sistemi olan gaz lambası, el feneri ya da ışıldak gibi cihazlarla aydınlanmaya çalıştıklarına dikkat çeken bölge sakinleri, DEDAŞ’ı telefon yağmuruna tutmalarına rağmen sorunlarına çözüm bulamamaktan şikayetçi. Bölge halkı, siyasilerin çok sık yaşadıkları elektrik kesintilerine de DEDAŞ bir an evvel  çözüm bulmasını istiyor.