SGK 24.00’a kadar açık olacak! Peki, sokağa çıkma yasağı ne olacak? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

SGK 24.00’a kadar açık olacak! Peki, sokağa çıkma yasağı ne olacak?

Bu haber 01 Şubat 2021 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, SGK' ya borçlu işveren ve sigortalılara çağrıda bulunarak, yapılandırmada son başvuru tarihinin 1 Şubat 2021 olduğunu ve bugün gece 24.00 kadar müdürlüklerin açık tutularak başvuruları almaya devam edeceklerini açıkladı. Ancak sokağa çıkma yasağı 21.00’da başlayacak ve vatandaşların kafası iyice karıştı.
Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, SGK' ya borçlu işveren ve sigortalılara çağrıda bulunarak, yapılandırmada son başvuru tarihinin 1 Şubat 2021 olduğunu ve bugün gece 24.00 kadar müdürlüklerin açık tutularak başvuruları almaya devam edeceklerini açıkladı.
SGK GECE YARISINA KADAR HİZMET VERECEK
Ünlü, 17 Kasım 2021 tarihinde resmî gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren ve Cumhurbaşkanımız tarafından başvuru tarihi 1 ay uzatılan 7256 sayılı yapılandırmaya başvuru süresinin bugün sona ereceğini ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için tüm SGK Merkezlerinde gece yarısına kadar hizmet vereceklerini söyledi.
PEKİ, YASAK NE OLACAK?
SGK vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gece 2400’a kadar hizmet verecek vermesine ancak vatandaşların da kafası karıştı. Öyle ki hafta içi akşam 21.00’dan sonra sokağa çıkma yasağı başlıyor. Vatandaşlar 21.00’dan sonra SGK’ya işlem yapmak için çıktığında kısıtlama cezası uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor.