Ceylanpınar Belediyesi’nde yine skandal! Yeğenini özel kalem müdürü yapacak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ceylanpınar Belediyesi’nde yine skandal! Yeğenini özel kalem müdürü yapacak

Bu haber 12 Şubat 2021 - 9:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Ceylanpınar Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son iddiaya göre ise Belediye Başkanı Feyyaz Soylu yeğeni İsmail Uçar’ı özel kalem müdürü yapmak için kolları sıvadı.
Ceylanpınar Belediyesi’nde sular durulmuyor. Meclis kararıyla göreve gelen atanmış Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ilçeye hizmetleriyle değil diğer konularla gündeme gelmeye devam ediyor.
YEĞENİNİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ MÜ YAPACAK?
Sosyal medyaya atanmış Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ile ilgili bomba bir iddia düştü. İddiaya göre, Feyyaz Soylu öz yeğeni İsmail Uçar’ı özel kalem müdürü yapmak için kolları sıvadı. Soylu, öz yeğeni Uçar’ı istisnai kadrodan Özel Kalem Müdürü olarak işe almak için bakanlığa resmi yazıyı yazdı.
MÜFETTİŞLER YOLDA!
Göreve geldiği gün, “yapılacak bir şey yok, suyumuz, yolumuz var, biz de 5 yıl boyunca yatacağız” diye Feyyaz Soylu için müfettişlerin yola çıktığı iddia edildi. İddiaya göre, 31 Mart seçimlerinden bugüne kadar belediye de olan iş ve işlemleri incelemek üzere önümüzdeki günlerde ilçeye müfettiş gönderilecek.
CUMHURBAŞKANI AKRANALARINIZI “İŞE ALMAYIN” DEMİŞTİ
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, 15 Ocak’ta bölge sorumlusu olduğu Şanlıurfa'yı ziyaret etmişti.
Zenbilci’nin Erdoğan’ın ‘belediye başkanları yakınlarını işe almasın’ yönündeki talebini belediye başkanlarına ilettiği kaydedilmişti.