Amaç yoksullara yardım mı yoksa reklam mı? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Amaç yoksullara yardım mı yoksa reklam mı?

Bu haber 26 Şubat 2021 - 8:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da faaliyet yürüten Hayrat Derneği’nin yoksul vatandaşlara yardım yaparken, dernek yardımlarının çocuklar aracılığıyla ön plana çıkarılması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.
Şanlıurfa’da faaliyet yürüten Hayrat Derneği’nin yoksul vatandaşlara yardım yaptı. Yardım yapıldı yapılmasına ancak yardım sırasında dernek üyelerinin yoksul ailelerin çocuklarıyla dernek ürünlerinin ellerine konulup fotoğraf çekilmesi ve bunun reklam amacıyla sosyal medyada paylaşılması birçok vatandaş tarafından tepkiyle karşılandı.
 
ÇOCUKLARIN YÜZÜ NEDEN GİZLENMEDİ?
Kentte faaliyet gösteren birçok yardım kuruluşu yaptığı yardımları sosyal medyada paylaşırken ailelerin ve çocukların yüzünü rencide olmaması amacıyla gizlerken, Hayrat Derneği’nin reklam kokan yardım hareketlerinde ne aileler ne de çocuklar düşünüldü.
 
ÇOCUKLARI ARACI MI KULLANDILAR?
Öte yandan dernek üyelerinin yoksul vatandaşların çocuklarıyla yardım kolileri ve ürünleriyle fotoğraf çektirilip bunların sosyal medyada paylaşılması kentte birçok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.