Bakan Koca bu manzaraları görmesin! Virüs vekillere ve başkana uğramıyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Bakan Koca bu manzaraları görmesin! Virüs vekillere ve başkana uğramıyor

Bu haber 18 Ocak 2021 - 17:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Tüm dünyayı etkisi altına alan ve mutasyona uğrayan koronavirüs salgını etkilerini Şanlıurfa’da da hissettiriyor. Ancak Viranşehir’de yapılan bir davette Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özşavlı ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun fiziki sosyal mesafe kuralına uymayıp maske takmaması “pes” dedirtti.
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve mutasyona uğrayan koronavirüs salgını etkilerini Şanlıurfa’da da hissettiriyor.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de umudunu aşıya bağlarken gelen görüntüler ise virüsün seçilmişler tarafından ciddiye alınmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
BAKAN KOCA HER GÜN UYARIYOR!
Ülkemizi de etkisi altına alan ve yüzlerce vatandaşın ölümüne neden olan koronavirüs salgını ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her gün paylaşılan koronavirüs salgını ile ilgili mesafe ve maske kuralına uyulması gerektiğini ifade ediyor.
 
KORONAVİRÜS VEKİLLER VE BELEDİYE BAŞKANINA UĞRAMIYORMUŞ!
Önceki gün Viranşehir’de bir davet yapıldı. Davete birçok vatandaş katılırken, Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özşavlı ile Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’da katıldı. Sosyal medyada paylaşına fotoğraflar ise virüsün seçilmişler tarafından ciddiye alınmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.
YETKİLİLER BÖYLE YAPARSA VATANDAŞ NE YAPSIN?
Davette Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özşavlı ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun fiziki sosyal mesafe kuralına uymayıp maske takmaması “pes” dedirtti.