Yeni dönem başladı! Cuma günleri ve bayramlarda elektrik kesme işlemi yapılmayacak | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Yeni dönem başladı! Cuma günleri ve bayramlarda elektrik kesme işlemi yapılmayacak

Bu haber 21 Aralık 2020 - 10:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, 65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler, şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriğinin borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyeceğini söyledi. Ayrıca, mağduriyet oluşmaması için cuma günleri, resmi ve dini bayramlar ile bayram arifelerinde elektrik kesme işlemi yapılmayacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) bütün dağıtım şirketlerinin uyması gereken kuralları içeren ve 1 Yönetmelik ile 4 adet Usul Esas'tan oluşan kalite mevzuatı paketini kabul ederken merakla beklenen tüketici hizmetleri yönetmeliği de kamuoyu görüşüne açtı.
EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, 65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler, şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriğinin borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyeceğini söyledi. Ayrıca, mağduriyet oluşmaması için cuma günleri, resmi ve dini bayramlar ile bayram arifelerinde elektrik kesme işlemi yapılmayacak.