Şanlıurfa başsavcısı değişti! İşte Urfa’nın yeni başsavcısı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfa başsavcısı değişti! İşte Urfa’nın yeni başsavcısı

Bu haber 24 Aralık 2020 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa'da başsavcı değişti.Mersin Başsavcılığına Şanlıurfa'da görev yapan Tolgahan Öztoprak atandı.Şanlıurfa Başsavcılığına ise Önder Yeniçeri atandı.
HSK Birinci Dairesi, adli ve idari yargıdaki hakim ve savcıları kapsayan mazeret kararnamesinin çalışmalarını tamamladı.
Şanlıurfa Başsavcısı Önder Yeniçeri kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Nerelerde görev aldı?
Ataması gerçekleştirilen Başsavcı Önder Yeniçeri'nin özel yaşamı ve meslek hayatı merak konusu oldu. Bizde sizler için merak edilen detayları haberimizde derledik. İşte detaylar…
ÖNDER YENİÇERİ KİMDİR?
Evli ve iki çocuk babası olan Önder Yeniçeri,1971 yılında, Manisa'da dünyaya geldi. Yeniçeri, ilkokul, ortaokul, lise ve fakülte öğrenimini İzmir'de tamamladı. İngilizce dilini biliyor.
NERELERDE GÖREV ALDI?
Önder  Yeniçeri, mesleğe atılmasının ardından sırasıyla Ordu ili, Kabadüz ilçesi Cumhuriyet Savcılığı, Uşak ili Ulubey ilçesi Cumhuriyet Savcılığı, Sivas ili Cumhuriyet Savcılığı, Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı ve Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulunduktan sonra Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığına ardından Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.