Ünlü oyuncudan Şanlıurfa’daki olaya tepki! Beyazgül cevap cerdi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ünlü oyuncudan Şanlıurfa’daki olaya tepki! Beyazgül cevap cerdi

Bu haber 18 Kasım 2020 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Ünlü oyuncu Seda Bakan Erel, Şanlıurfa’da bir küçük çocuğun darp edilmesi olayı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, oyuncu Seda Bakan’a cevap verdi.
Şanlıurfa'da M.A isimli şahıs, küçük çocuğu tekme tokat dövdükten sonra kaldırıp, yere çarpmıştı. Sokak ortasında uygulanan şiddet kameralara yansımış, şahıs 'çocuğa karşı darp' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.
 
“O ADAM ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR HAPİSTE KALMALI”
Yaşanan bu olaya ünlü oyuncu Seda Bakan Erel’de duyarsız kalmadı. Yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Seda Bakan, “Şanlıurfa’da çocuğu döven adamın videosunu şimdi izledim ve kendime gelemiyorum. O adam ömrünün sonuna kadar hapiste kalmalı. Lütfen gerekeni yapın! Bi çocuk nasıl böyle dövülebilir!!! Bu çocuğun sağlığıyla ilgili en ufak bi haber yok!” dedi.
“SALDIRGAN KİŞİ İSE ŞU ANDA TEVKİF EDİLMİŞ DURUMDA”
Ünlü oyuncu Seda Bakan Erel’in açıklamalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’de sosyal medya hesabından cevap verdi.
 
Beyazgül, süreci yakından takip ettiklerini belirterek, “Seda Hanım, görüntüler beni de sizler kadar çok üzdü. Süreci ilk günden beri yakından takip ediyoruz. Çocuğumuzun sağlık durumu gayet iyi. Saldırgan kişi ise şu anda tevkif edilmiş durumda. Akşam aileyi ve evladımızı evinde ziyaret edeceğim inşallah” dedi.
Beyazgül bu açıklamalarının ardından şiddete maruz kalan çocuğu ve ailesini ziyaret etmişti.