İstifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan boşalan göreve Lütfi Elvan getirildi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

İstifa eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan boşalan göreve Lütfi Elvan getirildi

Bu haber 10 Kasım 2020 - 8:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak'ın yerine Lütfi Elvan getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini belirtmişti.
İstifa kararının üzerinden 27 saat geçtikten sonra İletişim Başkanlığı'ndan, "Cumhurbaşkanımızın değerlendirme sonunda sonucunda Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir" açıklaması yapıldı. Tüm bu gelişmelerin ardından Berat Albayrak'ın yerine gelen isim ise belli oldu.
LÜTFİ ELVAN ATANDIResmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak'ın yerine Lütfi Elvan getirildi. Kararda, "Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Berat Albayrak'tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atanmıştır" denildi.