OSB Müdürü kimden bahsediyor? Kim bu masaldaki başkan? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

OSB Müdürü kimden bahsediyor? Kim bu masaldaki başkan?

Bu haber 16 Ekim 2020 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu, sosyal medya hesabından kente gelen yatırımcıları kaçıran bir başkandan söz etti. Ancak Müdür Aksu’nun bahsettiği belediye başkanının kim olduğu ise merak konusu oldu.
Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu önceki gün kendi sosyal medya hesabından ilginç ve düşündürücü bir paylaşımda bulundu.
YATIRIMCI KAÇTI
Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu, sosyal medya hesabından kente gelen yatırımcıları kaçıran bir başkandan söz etti. Ancak Müdür Aksu’nun bahsettiği belediye başkanının kim olduğu ise merak konusu oldu.
Müdür Aksu’nın paylaşımına göre, Şanlıurfa’ya yatırımcılar gelmiş ancak belediye başkanının amcası oğlunun yatırımcıya ortalık teklif etmesinden sonra yatırımcıların kentten ayrıldığı anlaşıldı.
MÜDÜR AKSU’NUN BAHSETTİĞİ BAŞKAN KİM?
Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun sosyal medya hesabından yaptığı anlamı paylaşımdan sonra kent kamuoyu “kim bu belediye başkanı” diye sormaya başladı.
MÜDÜR AKSU’NUN BAHSETTİĞİ BAŞKAN KİM
Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun sosyal medya hesabından yaptığı anlamı paylaşımdan sonra kent kamuoyu “kim bu belediye başkanı” diye sormaya başladı.
VATANDAŞLAR AÇIKLANSIN İSTİYOR
Öte yandan kamuoyunda bazı kimseler bazı isimler isminde yoğunlaşırken, bazı vatandaşlar ise Aksu’nun paylaşımından rahatsız oldu. Vatandaşlar Müdür Aksu’nun diğer başkanların zan altında kalmaması adına başkanın açıklamasını istiyor.