Atanmış belediye başkanı Soylu’dan büyük gaf! Gittiği ilçeyi yazamadı! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Atanmış belediye başkanı Soylu’dan büyük gaf! Gittiği ilçeyi yazamadı!

Bu haber 10 Ekim 2020 - 10:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Meclis kararıyla Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu sosyal medyada büyük bir gafa imza attı. Soylu, ziyaret için gittiği ilçeyi sosyal medyada yazamadı.
Abdullah Aksak’ın mazbatasının iptal edilmesinden sonra meclis kararıyla başkan seçilen ve seçildiği gün “yapacak bir şeyimiz kalmadı 5 yıl yatacağız” çıkışıyla gündemi uzun süre meşgul eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu bir gafa daha imza attı.
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, önceki gün Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanlığı’na seçilen Mehmet Moğal’a ziyarette bulundu.
OLAY PAYLAŞIM!
Soylu ziyarette bulundu bulunmasına ancak ziyareti sosyal medyada paylaşınca olanlar oldu. Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal’ı ziyareti sonrasında, “ Şanlıurfa İlçe Başkanımız @mehmetmogal63’a ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.
Feyyaz Soylu’nun Şanlıurfa İlçe Başkanımız diye tabir ettiği kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterirken, Soylu ise daha sonrasında paylaşımı sildi.
İşte Soylu’nun kimi kast ettiği bilinmeyen olay paylaşımı: