Urfalı Uzman Çavuş Aslan şehit oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Urfalı Uzman Çavuş Aslan şehit oldu

Bu haber 06 Eylül 2020 - 22:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/ RHA)- Suriye'nin Bahar kalkanı bölgesinde teröristlerce yapılan hain saldırıda Şanlıurfalı Piyade Uzman Çavuş Serdar Aslan şehit oldu.
Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde görev yapan Türk askerine yönelik teröristlerce yapılan hain saldırıda ağır yaralanan Şanlıurfalı Piyade Uzman Çavuş Serdar Aslan (28), şehit oldu.
Aslen Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Serdar Aslan'ın acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine verildi.Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi'nde görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına M4 karayolu yakınlarında teröristlerce hain bir saldırı düzenlendi. Uzman Çavuş Serdar Aslan şehit oldu.Acı haberi alan aile yasa boğulurken, şehidin evi ve evinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Şanlıurfa'non Bozova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Aslan, evli ve bir çocuk babasıydı.
BAKAN AKAR'DAN TAZİYE MESAJI
Bakan Akar'dan taziye mesajıYaşanan hain saldırı sonucu şehit olan Serdar Aslan için bir taziye mesajı yayımlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Silah arkadaşımız, 6 Eylül 2020 tarihinde teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kaderli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.