Şanlıurfaspor Serdar Bozkurt ile ikinci kez yollarını ayırıyor mu? | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor Serdar Bozkurt ile ikinci kez yollarını ayırıyor mu?

Bu haber 02 Nisan 2022 - 1:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor kulislerinde konuşulanlar konuların başından biride teknik direktör Serdar Bozkurt ile yolların yeniden ayrılacağı. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve kötü gidişattan yönetim de memnun değil
Şanlıurfaspor kulislerinde konuşulanlar konuların başından biride teknik direktör Serdar Bozkurt ile yolların yeniden ayrılacağı. Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve kötü gidişattan yönetim de memnun değil.
TFF 2. ligin 32.Haftasında Tarsus idman yurdu Spor'a sahasında 2-1 mağlup olması sonrasında Şanlıurfaspor 'da hareketli saatler yaşanıyor.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Şanlıurfaspor yönetimi Teknik Direktör Serdar Bozkurt'un performansından memnun değil.
Alınan başarısız sonuçlar sonrasında Şanlıurfaspor teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ikinci kez ayırdı.Takımı ise yardımcı hoca Kemal Tosun ile Çağlar sezon sonuna kadar maçlara hazırlayacak.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig