Şanlıurfalı Sporcu Abdüssamed Ocakoğlu Türkiye Şampiyonu Oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfalı Sporcu Abdüssamed Ocakoğlu Türkiye Şampiyonu Oldu

Bu haber 13 Mart 2022 - 3:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası çok sayıda sporcunun katılımıyla Karabük'te gerçekleşti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası çok sayıda sporcunun katılımıyla Karabük'te gerçekleşti.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası Karabük’te yapıldı. Soğuksu Merkez Spor Salonunda gerçekleşen organizasyona 22 ilden 150’ye yakın sporcu katıldı.
Karabük'te düzenlenen Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında Şanlıurfa adına +55 Kiloda Abdussamed Ocakoğlu Türkiye şampiyonu oldu.
TBESF Başkanı Muaz Ergezen, gazetecilere yaptığı açıklamada, bilek güreşinin çok iddialı oldukları branşlardan biri olduğunu belirtti.
Göreve geldiklerinden itibaren ‘Mutlaka engelsiz spor’ ifadesini kullandıklarını aktaran Ergezen, “Engelli kardeşlerimizin kendilerini asla yalnız hissetmemelerini istiyoruz. Her bedensel engelli bireyimizin mutlaka kendi bedensel engeline göre bir spor branşımız vardır. Federasyon olarak 20 tane branşımız var. Bugün de bir alt branşımız olarak bilek güreşi ve Türkiye seçmelerinden dolayı buradayız.Bu yarışmayla hem Türkiye şampiyonası yapmış oluyoruz hem de milli takım seçmelerini yapmış oluyoruz. En iyi ekibi oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig