Şanlıurfalı genç yetenek Vavacars Fatih Karagmrükspor’a Transfer Oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfalı genç yetenek Vavacars Fatih Karagmrükspor’a Transfer Oldu

Bu haber 13 Mart 2022 - 5:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa'da yetişen 14 yaşındaki Şanlıurfalı genç yetenek Mehmet Emin Kurt Süper Lig Ekibi Vavacars Fatih Karagümrükspor’a transfer oldu.

Şanlıurfalı antrenör Mehmet Çiçek tarafından keşfedilen 14 yaşındaki Şanlıurfalı futbolcu Mehmet Emin Kurt, Süper Lig Ekibi Vavacars Fatih Karagümrükspor’a transfer oldu.
Sağlık Kontrolünden geçen Şanlıurfalı genç yetenek kendisini Süper Lig ekibi olan Fatih Karagümrükspor’a bağlayan imzayı attı. Transferini Şanlıurfalı teknik dadam Mehmet Çiçek’in VAVACARS Fatih Karagümrükspor’a önerdiği ve Fatih Karagümrüsporlu yönetici ve teknik ekibin izleyerek beğendiği öğrenildi.
Genç yetenek Mehmet Emin Kurt ise transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, resmi olarak Fatih Karagümrükspor kulübüyle anlaşmış bulunmaktayım. Beni keşfeden Mehmet Çiçek hocama ve bende emeği olan başta aileme ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim.Beni Fatih Karagümrükspor'a öneren ve transferimde emeği geçen herkes ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.Hakkınızı helal edin.İfadelerinde bulundu.
Şanlıurfalı genç teknik adam Mehmet Çiçek ise, genç yetenekleri keşfetmek ve topluma kazandırmak amacıyla Çiçek halı sahada Futbol Akademisi Futbol Okulu'nu açtı. Çiçek, Futbol birikimi ve tecrübelerini 06-14 yaş arası gençlere aktarmayı hedefliyor.
Vavacars Fatih Karagümrükspor Futbol Okulu'nun Şanlıurfa'da açılış gayesinin geleceğin futbol yıldızlarının Şanlıurfa’dan yetişmesi olduğunu söyleyen Çiçek, her biri kendi alanında profesyonel hocalar eşliğinde geleceğin yıldızlarına verdiği teorik ve pratik futbol eğitiminin yanı sıra yetiştirdiği yetenekli futbolcu sayısıyla dikkatleri çekiyor.
VAVACARS Fath Karagümrükspor Futbol Akademisinde,Karaköprü Çiçek Halı Sahada hafta içi ve hafta sonu olmak üzere uzman hocalarımız eşliğinde 9.30-17.00 saatleri arasında eğitimler veriliyor. Çocukların sporla topluma kazandırılması açısından önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Mehmet Çiçek, "Bizim toplumsal olarak en büyük sermayemiz Şanlıurfamızın genç nüfusudur. Bu kaynağımızın gelecek adına da en büyük teminatı çocuklarımız ve gençlerimizdir.Çocukların ve gençlerin fiziksel aktivitelere katılma oranı ile okullardaki başarılarının doğru orantılı olduğunu dile getiren Yılmaz, "Sporun çocuklarımızın sosyalleşmesine, kültür seviyesinin üst noktalara çekilmesine ve arkadaşlık bağlarının güçlenmesine topluma entegre olunmasına katkı sağlıyor. Çocuklarımızın hem kendi yeteneklerini keşfetmelerini, hem de birlikte yaşama kültürüne alışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Çocukları yarışmacı olarak bir mücadelenin içine sokmadan yeteneklerini ortaya çıkararak, vatana millete hayırlı bireyler olmalarına katkı sağladıklarını ‘İyi birey, İyi vatandaş, İyi sporcu’ yetişmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini sözlerine ekleyen Çiçek,“Çocuklarımızın güvenli bir ortamda, her biri kendi alanında uzman hocalar eşliğinde futbol eğitimi alabileceği, Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracak futbol akademimize tüm gençlerimizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
Mehmet Emin Kurt kimdir??
04.01.2008 Şanlıurfa doğumlu babası selami kurt inşaat işiyle uğraşan bi çalışandır. Ailenin en büyüğü olan Mehmet Emin Kurtİlkokulu Şanlıurfa Ahmet Yesevi okulunda okudu.Orta okulu Şanlıurfa borsa İstanbul'da ve lise eğitimini final okullarında devam ettirmektedir. Futbola 9 yaşında başlayan Mehmet Emin Kurt babasıyla gittiği bir halı saha maçında Mehmet çiçek tarafından keşfedildi. Uzun bir süre Mehmet Çiçek tarafından eğitim aldıktan sonra süper lig takımlarından Vavacars Fatih Karagümrükspor U14 ELİT AKADEMİ takımına transfer oldu.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig