Şanlıurfa Spor Lisesi’nden ” HAREKETE GEÇ” Etkinliği | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfa Spor Lisesi’nden ” HAREKETE GEÇ” Etkinliği

Bu haber 14 Mart 2022 - 1:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

" HAREKETE GEÇ" Şanlıurfa Spor lisesi ve Şanlıurfa'da özel bir AVM'dev etkinlik düzenledi.
Şanlıurfa Spor Lisesi farkındalık yaratabilmek ve sporla gençleri buluşturmak için 12-14 Mart tarihlerinde özel bir avm ile ortak etkinlik düzenledi.
Hem yarışma hem eğitim hemde eğlence ile birleştirerek farkındalık yaratıp, Sporla herkesi buluşturmak için düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördüEtkinliği organize eden Şanlıurfa Spor Lisesi öğretmenlerinden Hüseyin Çiftçi ve Sevda Özbey ; etkinlik sonrası , yüzlerinde mutluluk ve gurur vardı.Spor la Şanlıurfalıları buluşturabillmek için yaptığımız etkinliğe yaklaşık 150 ye yakın sporcunun katılması inanılmaz mutlu ettiğini ve Piazza avm müdürü Aykut bey ve Emine Çulcu'nun destekleri ile Şanlıurfa keyifli bir hafta sonu yaşattığımız için haklı gururunu yaşıyoruz.
Etkinliğe katılan vatandaşlarımızdan dereceye girenler için özel bir  avm'nin ödülleri destekleri bizleri mutlu etti.Önümüzdeki günlerde Spora katkı sunmak adına bizler yepyeni etkinliklerle inşallah tekrardan buluştururuz. Sporu seviyorsanız o zaman haydi Şanlıurfalı sizlerde Harekete geç'in…
Şanlıurfa Spor Lisesi Müdürü ise Gençlerin Sporla buluşması için öğretmen ve öğrencilerimizle beraber ortak noktada buluşarak çok güzel farkındalık etkinlikleri düzenleyeceğiz. Emeği geçen katkı sunan herkese teşekkür ederim.İfadelerini kullandı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig