Şanlıurfa Derbisinde gülen taraf Büyükşehir Belediyespor oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfa Derbisinde gülen taraf Büyükşehir Belediyespor oldu

Bu haber 13 Mart 2022 - 4:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 13.Haftasında Şanlıurfa derbisinde gülen taraf Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor oldu.
Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 13.Haftasında  kendi sahasında Viranşehir Belediyespor'u konuk eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor rakibini ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle  3-1 mağlup etti.
ŞUTİM Futbol Dünyasında Şanlıurfa’nın iki temsilcisi ligin 13. haftasında karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele de gülen taraf Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor oldu.
Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 1.Grupta mücadele eden Şanlıurfa’nın iki temsilcisi Büyükşehir Belediyespor ve Viranşehir Belediyespor galibiyet için mücadele verdi.
ŞUTİM Futbol Dünyasında karşılaşmanın ilk yarısında Büyükşehir Belediyespor 45+1'de Utku Başman'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Büyükşehir Belediyespor, 74. dakikada oyuna sonradan giren Oğuzman Türkmen'in attığı golle farkı ikiye çıkardı.
Karşılaşma boyunca etkili oyununu sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor 87. dakikada Oğuzman Türkmen'in attığı golle skor 3-0 oldu. Oğuzhan bu golle kendisinin ikinci golünü kaydetti.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında konuk takım 90+3'te kazandığı penaltı ile skoru 3-1'e getirdi. Bu golden sonra maçın hakemi karşılaşmayı bitiren düdüğü çaldı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig