Şanlıurfaspor ve Karaköprü Maçının Hakemleri Açıklandı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor ve Karaköprü Maçının Hakemleri Açıklandı

Bu haber 13 Şubat 2022 - 5:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Temsilcilerimiz Karbel Karaköprü Belediyespor ve Şanlıurfaspor maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

( RHA Ajans /RHA) – Haftasonu oynanacak olan Karbel Karaköprü Belediyespor-Büyükçekmece Tepecikspor ve Pazarspor- Şanlıurfaspor maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
TFF 3.Lig’de mücadelesinde temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 22’inci haftasında Büyükçekmece Tepecikspor'u konuk edecek.
Pazar günü 13.00’da Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak maçta Adana bölgesinden Doğukan Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Selçuk Kaplan, Feyzullah Çimen veHalil Erdoğan yapacak.
PAZARSPOR-ŞANLIURFASPOR
Yine Pazar günü deplasmanda Pazarspor'a konuk olacak olan 2.Lig'de Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Şanlıurfaspor'umuzun maçını ise,Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer düdük çalacak.Özer'in yardımcılıklarını ise Barış Çardaklı,Anıl Küçükkaraca ve Levent Buğra Vertemel yapacak.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig