Şanlıurfaspor,SMA Hastası Tuğrul Bebeğin Sesi oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor,SMA Hastası Tuğrul Bebeğin Sesi oldu

Bu haber 06 Şubat 2022 - 1:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor Kulübü, SMA Tip 1 hastası 11 aylık Tuğrul Altun'un sağlığına kavuşması için tüm Türkiye genelinde kampanya başlattı.
ŞANLIURFASPOR, TUĞRUL'UN SESİNE SES OLDU
Şanlıurfaspor Kulübü, SMA Tip 1 hastası 11 aylık Tuğrul Altun'un sağlığına kavuşması içintüm Türkiye genelinde kampanya başlattı.
Şanlıurfa'da futbolun yanı sıra sosyal yaşama yönelik projeleri ile sürekli olarak gündeme gelen Şanlıurfaspor Kulübü, bu kez 11 aylık SMA Tip 1 hastası Minik Tuğrul'un sesine ses oldu. Öğretmen Feyza Nur Altun ile polis memuru Yusuf Altun çiftinin çocukları Tuğrul'un tekrardan hayata tutunması için başlatılan kampanyaya destek veren Şanlıurfaspor Kulübü, kampanyayı tüm Türkiye geneline yaydı. Kulüp yönetiminin yanı sıra teknik heyet ve tüm futbolcu kadrosu ile sosyal medyadan çağrılar yapan Şanlıurfaspor Kulübü, Tuğrul'un iyileşmesi için herkesi kampanyaya destek olmaya çağırdı. #tugrulicinelele etiketi ile tüm sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Şanlıurfaspor Kulübü, "Tuğrul bebeğimizin sesine ses oluyoruz. Bu videoyu paylaşarak sesimizi herkese duyuralım. Unutmayın; En Büyük Zenginliğimiz Birlik ve Beraberliğimiz. Yardımseverler minik Tuğrul'un tedavisine Valilik izni ile alınmış TR12 0001 0090 1013 7578 3050 01 IBAN numaralı hesaba, açıklama kısmına "TUĞRUL" yazarak destek olabilirler" ifadelerine yer verdi. Hem hastane ziyareti yapan hem de minik Tuğrul'un anne ve babasını kulüp tesislerinde misafir eden Şanlıurfasporlu futbolcular da paylaşım yaptıkları videoda "Futbol sadece futbol değildir. Futbol ailesi olarak Tuğrul bebeği kurtaralım. Hiçbir şey imkansız değildir" sözlerine yer verdi.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig