İsmail Doğan UEFA B Kursunu Başarıyla Tamamladı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

İsmail Doğan UEFA B Kursunu Başarıyla Tamamladı

Bu haber 22 Şubat 2022 - 5:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TFF tarafından Antalya'da gerçekleştirilen UEFA B Kursunun 2. Etabına ilimizden katılan İsmail Doğan kursu başarı ile tamamladı.
TFF tarafından Antalya'da gerçekleştirilen UEFA B Kursunun 2. Etabına ilimizden katılan İsmail Doğan kursu başarı ile tamamladı.
ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyespor’un başarılı antrenörlerinden İsmail Doğan 03 Şubat-13 Şubat tarihlerinde Antalya'da Oğuz Çetin futbol gelişim direktörlüğünde gerçekleştirilen UEFA B kursunun 2. Etabını başarıyla tamamlayarak UEFA B lisansı almaya hak kazandı.
Birinci etabı 2 Kasım 12 Kasım 2021'de gerçekleştirilen kursun 2.Etabı ise 3 Şubat 13 Şubat'ta tamamlanan ve 20 gün süren UEFA B kursunun 2.Etabı’nda kursiyer antrenörler, teorik, saha uygulamaları ve hazırladıkları sunumlar sonrasında değerlendirilmeye tabi tutuldular.
Kursla ilgili  RHA Ajans'a özel açıklamalarda bulunan İsmail Doğan, bugüne kadar sporsal yaşamında kendisine her türlü desteği veren ailesine ve Şanlıurfa Spor camiasına teşekkür ederek verdiği her kararda Spor kamuoyunun yanında olduklarını ifade etti. Doğan, almaya hak kazandığı UEFA B lisansının sadece profesyonel anlamda bir başlangıç olduğunu bundan sonraki süreçte öncelikle Şanlıurfa'ya ve ülke futboluna katkılar sağlamayı ve hedefinin ligin en tepelerinde görev almak olduğunu sözlerine ekledi.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig