Şanlıurfaspor teklif götürdü! O hoca kabul etti | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor teklif götürdü! O hoca kabul etti

Bu haber 04 Ocak 2022 - 5:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor,Bayburt Özel İdarespor'dan ayrılan Teknik Direktör Hakan Yılmaz'la görüşmelere başladı.

( RHA Ajans/RHA)- Şanlıurfaspor,Bayburt Özel İdarespor'dan ayrılan Teknik Direktör Hakan Yılmaz'la görüşmelere başladı.
TFF 2.lig Beyaz grupta ilk yarıda bekleneni vermeyen Şanlıurfaspr,ilk yarı byunca üç hoca ile revizyona gitti. Sezon başında Gürses Kılıç ile devam eden sarı yeşilli ekip,Gürses Kılıç'ın ayrılmasının ardından Serdar Bozkurt ile anlaşan ancak kısa bir süre sonra Serdar Bozkurt ile de yolarını ayıran Şanlıurfaspor eski Şanlıurfaspor teknik direktörü Ali Tandoğan ile sözleşme imzalamıştı.Takımın başında 7 maça çıkan Ali Tandoğan alınan başarısız sonuçların ardından istifa etmişti.Şanlıurfaspor'da ibre Bayburt özel İdarespor'da görev yapan ve iki gün önce kulüple karşılıklı anlaşarak ayrılan Hakan Yılmaz ile görüşmelerde bulunuyor.Hakan Yılmaz'ın Şanlıurfaspor'un yaptığı teklifi kabul ettiği ve bugün yada yarın resmi sözleşmenin imzalanacağı öne sürüldü.
1977 Ankara doğumlu Hakan Yılmaz uzun yıllar profesyonel futbol oynadıktan sonra hocalığa başladı. 5 yıl 2. lig'de Çankırıspor'da çalıştı. Bayburt Özel İdarespor'u çalıştıran Hakan Yılmaz iki gün önce Bayburt Özel İdarespor'la yollarını ayırmıştı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig