Güreş Şampiyonası sona erdi: Şanlıurfa Büyükşehir güreşçileri sıfır çekti | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Güreş Şampiyonası sona erdi: Şanlıurfa Büyükşehir güreşçileri sıfır çekti

Bu haber 03 Ocak 2022 - 4:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Büyükler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi.
Sakarya'da düzenlenen Büyükler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, turnuvada sıfır çekti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Büyükler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi. Organizasyonda 10 farklı sıklette 600'e yakın sporcu mücadele etti. Turnuvada Şanlıurfa'dan katılan Büyükşehir Belediyesi Güreşçileri şampiyonada sıfır çekti.
TURNUVADA SINIR ÇEKTİLER
Her zaman genç sporcuların yanında yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa’da gençlerin spora teşvik edilmesi, yetenekli sporcuların alt yapısının oluşturulması ve genç yeteneklerin keşfedilip profesyonel alanda spor aktivitelerine hazırlanmaları için her zaman gençlerin yanında yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentte faaliyet gösteren 80 bin sporcuya her türlü desteği sağlamasına rağmen Büyükşehir güreş takımının Sakarya'daki Türkiye Şampiyonasında derece çıkarmaması ise üzdü.
BAŞKAN BEYAZGÜL’DE DESTEĞİ ESİRGEMEDİ
Öte yandan spor ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, güreş takımına da her türlü desteği verdi. Beyazgül’ün desteğine rağmen Büyükşehir güreş takımının Sakarya'daki Türkiye Şampiyonasında derece çıkarmaması ise üzdü.
 

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig