Başkan Yükselir’den, ücretsiz maça davet | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Başkan Yükselir’den, ücretsiz maça davet 

Bu haber 04 Aralık 2021 - 4:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ASKF Şanlıurfa Şube Başkanı Adnan Yükselir, kritik Pendikspor maçı öncesinde  tüm amatör kulüplerde lisansı bulunan sporcuları,stada giriş biletleri ASKF tarafından karşılanmak üzere Şanlıurfaspor -Pendikspor maçını ücretsiz olarak izlemeleri Şanlıurfaspor'u desteklemeleri çağrısında bulundu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Şanlıurfa Şube Başkanı Adnan Yükselir, kritik Pendikspor maçı öncesi  Sarı Yeşilli takımı desteklemek için tüm taraftarlara ve sporseverleri Şanlıurfaspor-Pendikspor maçına davet etti.Yükselir , “Şanlıurfa'daki tüm amatör spor kulüpleri başkanlarına bir mesaj göndererek, bünyelerinde bulunan tüm lisanslı sporcuları Pazartesi günü oynanacak olan Şanlıurfaspor-Pendikspor maçına davet ederek,tüm lisanslı sporcuların ASKF'nin misafiri olduğunu ve stada giriş biletlerinin ASKF tarafından karşılanacağını söyledi"
Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Pendikspor maçına taraftarları ve Şanlıurfa'da faaliyet gösteren amatör Spor kulüpleri bünyesinde bulunan tüm lisanslı sporcuları davet etti.TFF 2. Lig Beyaz grupta Şanlıurfaspor'un şampiyonluk iddiasını sürdürmek için çok önemli bir maç olan Şanlıurfaspor-Pendikspor  ile karşı karşıya gelecek.Sarı Yeşilli  kulüpte altyapıdan sorumlu başkan olan ASKF Başkanı Adnan Yükselir , sezonun en kritik ve önemli müsabakasına taraftarları davet etti. Pendikspor'u yenerek yeni bir çıkış yakalamak istediklerini söyleyen Yükselir, “Pazartesi günü ligin kritik maçında kendi sahamızda Pendikspor’u ağırlayacağız. Bu maçta galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Şanlıurfaspor olarak çok kaliteli futbolculardan oluşan bir takımız. Pazartesi günü oynanacak olan maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İyi bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. "dedi
-işte kulüplere gönderilen o mesaj;
Amatör spor kulüpleri başkanları dikkatine!!! 06.12.2021 pazartesi günü saat 13.00'da oynanacak Şanlıurfa spor-Pendik spor müsabakasına bütün lisanslı futbolcularımız davetlidir.Saha giriş ücretleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı tarafından karşılanacaktır.Gelen misafirlerimizin girişleri 4-5 numaralı tribün ve maraton  bölümü tarafından yapılacaktır.Tüm lisanslı futbolcularımızın katılması önemle rica olunur."

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig