Şanlıurfaspor’da Tek Hedef var O da 3 Puan | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor’da Tek Hedef var O da 3 Puan

Bu haber 06 Kasım 2021 - 2:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor yarın gerçekleştireceği Anadolu Selçukspor maçı hazırlıklarını Konya'da yaptığı antrenmanla tamamladı. Karşılaşma yarın saat 13.00'de gerçekleştirilecek.

ŞANLIURFASPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET Şanlıurfaspor yarın gerçekleştireceği Anadolu Selçukspor maçı hazırlıklarını Konya'da yaptığı antrenmanla tamamladı. Karşılaşma yarın saat 13.00'de gerçekleştirilecek.
Son haftalarda aldığı galibiyet serisini Anadolu Selçukspor deplasmanı ile sürdürmek isteyen Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, Konya'da son hazırlıklarını da tamamladı. Son antrenmanında ısınma, pas çalışması ve çift kale maç gerçekleştiren Şanlıurfaspor'da teknik heyette tüm detayları gözden geçirdi.
Kalecilerin de sıkı çalıştırıldığı son antrenmanda futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlemlenirken, Teknik Direktör Serdar Bozkurt tüm futbolcularla yakından ilgilendi. Son iki karşılaşmasında Zonguldak ve Bucaspor'u galibiyetle geçen Şanlıurfaspor yarınki Anadolu Selçukspor maçından da 3 puan alarak daha da üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig