Şanlıurfaspor’un yeni hocası Serdar Bozkurt oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor’un yeni hocası Serdar Bozkurt oldu

Bu haber 01 Ekim 2021 - 5:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor yeni teknik direktörünü belirledi.Gürses Kılıç ile yolları ayıran yönetim genç çalıştırıcı Serdar Bozkurt ile anlaştı ve resmi imzalar atıldı.

Şanlıurfaspor yeni teknik direktörünü belirledi. Gürses Kılıç ile yolları ayıran yönetim genç çalıştırıcı Serdar Bozkurt ile anlaştı ve resmi imzalar atıldı.
TFF 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Gürses Kılıç'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Serdar Bozkurt geçti. Yönetim Gürses Kılıç ile karşılıklı anlaştıktan sonra yeni teknik direktör arayışını hemen sonlandırdı ve takımı genç isimSerdar Bozkurt’a teslim etti.
SERDAR BOZKURT KİMDİR?28 Nisan 1977'de Gaziantep'de dünyaya gelen Serdar Bozkurt, 43 yaşındadır. Profesyonel futbolculuk kariyeri oldukça kısıtlı olan Serdar Bozkurt, 2008 yılında Ankara Demirspor'da yardımcı antrenörlük ile antrenör kariyerine başladı. 
2014'de Ankara Demirspor'un başına teknik direktör  olarak geçen Bozkurt, 37 maçta takımının başında görev aldı ve 1.81 puan ortalamasına sahip oldu.
Teknik adamlık kariyerinin en yüksek puan ortalamalarından birini ise 2.06 ile Sivas Belediye'nin başında çıktığı 31 maçta yakaladı. Serdar Bozkurt, son olarak Bandırmaspor'da görev yaptı.Bandırmaspor ile şampiyonluk yaşayan genç hoca, 27 lig maçında 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 2,11 puan ortalaması yakaladı.
Serdar Bozkurt 1.Lig'e çıkan Bandırmaspor başında ise 6 maç kalabildi. 1 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Serdar hocayla Bandırmaspor yönetimi yollarını ayırdı.Bozkurt son olarak Sakaryaspor ile anlaşmış ve 2021'de Kocaelispor ile Sakaryaspor 1.Lig finalinde Kocaelispor'a mağlup olmuştu.
Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Kocaelispor ile oynadıkları final maçındaki oyunun ve skorun üzüntüsü ile mahçubiyetini yaşadığını belirterek, görevinden istifa etmişti.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig