Şanlıurfa ASKF’nin Yeni Sponsoru Belli Oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfa ASKF’nin Yeni Sponsoru Belli Oldu

Bu haber 20 Ekim 2021 - 13:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hilvan Belediyesi Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile sponsorluk anlaşması yaparak ASKF'ye Sponsor Oldu.

Hilvan Belediyesi Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile sponsorluk anlaşması yaparak ASKF'ye Sponsor Oldu.
Şanlıurfa Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha göstererek, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 2021- 2022 1. Amatör Liginin isim hakkı için yapılan anlaşmayla ilgili konuşan Başkan Bayık, “Hilvan Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimizin her zaman yanındayız” dedi.
2021- 2022 sezonunun 23 Ekim 2021’de başlayacağı Süper Amatör Ligiyle ilgili Başkan Aslan Ali Bayık, sezon öncesi ASKF’ye destek sağladı. 2021- 2022 1.Amatör Liginin isim hakkının sponsorluğuyla ilgili Başkan Aslan Ali Bayık, ASKF Başkanı Adnan Yükselir ve kulüp başkanlarının katılımı ile ASKF Binasında imza programı düzenlendi. İmzalanan sponsorluk anlaşmasıyla 2021-2022 sezonunun, Hilvan Belediyesi 1. Amatör Lig, şeklinde yapılması sağlandı.
ASKF Başkanı Adnan Yükselir, yaptığı açıklamada Başkan Aslan Ali Bayık’a teşekkür ederek, “Sayın başkanımız, her zaman amatörün yanında, her zaman destek olmuş. Başkanımız, Hilvan Belediyesi bünyesinde de, tüm branşlarda spora her zaman destek olmuştur. Başkanımız, amatör kulüplere bir nebze katkı olması için sponsorluk anlaşmasını kabul etmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Aslan Ali Bayık da, “2021- 2022 Futbol Sezonu herkese hayırlı olsun. Amatör kulüplerimize ve sporcularına başarılı bir sezon diliyorum. Hilvan Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimizin yanındayız, her zaman için çalışmalarınızda sizlere destek olmak bizim temel prensibimizdir” diye konuştu.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig