Karaköprü’de Kötü Gidişat Sürüyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Karaköprü’de Kötü Gidişat Sürüyor 

Bu haber 20 Ekim 2021 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Bursa temsilcisi Modafen ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı Siyahlılar , 2-0 öne geçtiği maçta skor avantajını koruyamadı ve bu nöbetçi hoca Hüseyin Dağ ile puan kaybını ve kötü gidişatını sürdürüdü.

Karaköprü Belediyespor Nöbetçi Hoca İle yolları ayrılıyor mu?Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda 8.hafta maçında konuk olduğu Modafen'in 17 yaşındaki futbolcusu Yunus Emre Kefeli'nin attığı gollerle 2-2 berabere kaldı.
Karaköprü Belediyespor, TFF 3. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Bursa temsilcisi Modafen ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı Siyahlılar , 2-0 öne geçtiği maçta skor avantajını koruyamadı ve bu nöbetçi hoca Hüseyin Dağ ile puan kaybını ve kötü gidişatını sürdrüdü.
Alınan kötü sonuçlar nedeniyle Karbel Karaköprü Belediyespor'da teknik direktör Hüseyin Dağ ile yolların ayracağı iddia edildi.Kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Bu sonuçla Karaköprü Belediyespor, 2 galibiyet, 4 beraberlik 2 mağlubiyetle 9 puan toplayabildi.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig