İşler yolunda gitmedi! Şanlıurfaspor Kocaeli’den eli boş döndü | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

İşler yolunda gitmedi! Şanlıurfaspor Kocaeli’den eli boş döndü

Bu haber 15 Nisan 2021 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor, ligin 34’üncü haftasında Play-Off hedefi veren Kocaelispor ile karşı karşıya geldi. Şanlıurfaspor karşılaşmayı 2-1 kaybetti.
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 34’üncü haftasında ligin güçlü ekiplerinden Kocaelispor ile kozlarını paylaştı.
 Saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı, Kayseri bölgesi hakemlerinden Necati Selçuk Şahin yönetti.
Kıran kırana geçen 90 dakikanın ardından sahada gülen ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf Kocaelispor oldu.
Şanlıurfaspor 28 puanda kalırken, ligin diğer haftasında Afyonspor’u konuk edecek.
Maçtan önemli dakikalar:
Dk. 5: Play -off’a kalma mücadelesi veren güçlü rakibi karşısında Urfaspor gole çok yaklaştı. Can Erdem üst üste çalımlarla ceza sahasına sokuldu ve kaleci Bayram ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun şutunda savunmadan seken top dışarıya çıktı.
Dk. 7: Kocaelispor golü erken buldu. Benhur’un sağ çaprazdan çektiği şutu Hakan Canbazoğlu güçlükle çeldi. Boşta kalan top Murat Cem’e geldi. Bu futbolcunun sol ayağıyla kaleye gönderdi: 1-0
Dk.9: Kocaelispor ikinci gole çok yaklaştı. Numan’ın şutunda savunmadan seken top dışarıya çıktı.
Dk.25: Süleyman Luş’un yerine Fevzi Özkan oyuna girdi.
Dk. 30: Ceza sahasına ortalanan topa Can Erdem yükseldi, kafa vuruşunda top sağdan dışarıya çıktı.
Dk.36: Urfaspor savunmasının arkasına atılan uzun pasta kaleci Hakan topu uzaklaştırmak istedi ama başaramadı, boşta kalan topu Batuhan Er sol ayağıyla ağlara gönderdi: 2-0… Bir dönem Karbel Karaköprü Belediyespor’da oynayan Batuhan bu sezon ligde 11’inci golünü attı.
Dakika 40: Gökdeniz Varol‘un sert şutunda kaleci Bayram gole izin vermedi.
Dk.46: Urfaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Hüseyin Cihan Avcu’nun yerine orta sahayı sol ayaklı Samican Keskin’le kuvvetlendirdi.
Dk. 53: Gökdeniz Varol yine kaleyi yokladı. Top üst kale direğinin yarım metre kadar yanından dışarıya çıktı.
Dk. 54: Süleyman Luş‘un yerine ilk yarıda oyuna giren Fevzi Özkan uzaktan sert vurdu, savunmadan seken top az farkla kornere çıktı. Kullanılan köşe vuruşunda sonuç çıkmadı.
Dk: 60: Sağ kanattan gelişen Urfaspor atağında, yerden atılan pas Gökdeniz Varol’a geldi. Bu futbolcu bekletmeden güzel bir vuruşla topu sağ köşeye gönderdi: 1-2
Dk. 63: Urfaspor beraberliğe çok yaklaştı. Sol kanattan atılan pas ceza sahası içindeki Onur Kolay’a geldi. Onur’un şutunda top soldan dışarıya çıktı.
Dk.70: Onur Kolay çıktı. Turgut Doğan Şahin oyuna girdi.
Dk.90 – Karşılaşma sona erdi.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig