Şanlıurfaspor ve Karaköprü maçlarının hakemleri belli oldu | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor ve Karaköprü maçlarının hakemleri belli oldu

Bu haber 22 Mart 2021 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Temsilcilerimiz Karaköprü Belediyespor ve Şanlıurfaspor maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Hafta içi Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak olan Karbel Karaköprü Belediyespor-68 Aksaray Belediyespor ve Gümüşhane-Şanlıurfaspor maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
GÜMÜŞHANE-ŞANLIURFASPOR
Misli.com 2.Lig beyaz Grup 30.hafta maçında Şanlıurfaspor, 24 Mart Çarşamba günü saat 14:00'da Gümüşhanespor'a konuk olacağı karşılaşmayı Konya Bölgesinden Mustafa Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını ise Arif Dilmeç,Kurtuluş Aslan ve Berkan Çetin yapacak.
KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR-68 AKSARAY BELEDİYESPOR
TFF 3.Lig’de düşme tehlikesi bölgesinden uzaklaşma mücadelesi veren Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 28’inci haftasında 68 Aksaray Belediyespor'u konuk edecek.
Perşembe günü 14.00’da Şanlıurfa 11 Nisan GAP Stadı’nda oynanacak maçta Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Güneş düdük çalacak. Ayyıldız'ın yardımcılıklarını ise Hüseyin Otyakmaz, Abdurrahman Atabay ve Onur Güneş yapacak.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig