Karaköprü Belediyespor’dan altın değerinde 1 puan | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Karaköprü Belediyespor’dan altın değerinde 1 puan

Bu haber 25 Şubat 2021 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Misli.com 3. Lig 4.Grup'ta düşme yarışını yakından ilgilendiren kritik maçta Karaköprü Belediyespor, 31 Puana olan ve ligde 6.sırada bulunan Alanya Kestelspor ile deplasmanda 1-1 beraber kalarak altın değerinde 1 puanla döndü.

( RHA AJANS/RHA)-Misli.com 3. Lig 4.Grup'ta düşme yarışını yakından ilgilendiren kritik maçta Karaköprü Belediyespor, 31 Puana olan ve ligde 6.sırada bulunan Alanya Kestelspor ile deplasmanda 1-1 beraber kalarak altın değerinde 1 puanla döndü.
Alanya Kestelspor, ligin 23. hafta mücadelesinde Karbel Karaköprü Belediyespor'u Milli Egemenlik Stadında konuk etti.Kestelspor Karaköprü Belediyespor'u 14.Dakikada T.Yünküş'ün ttığı golle 1-0 öne geçti.Karaköprü Belediyespor ise 90+1'de golcüsü Mert Çölbeyi ile cevap verdi.Maç 1-1 sona erdi.
Mislicom 3. Lig'de 23. hafta maçında Karbel Karaköprü Belediyespor Alanya Kestelspor ile Milli Egemenlik Stadında karşı karşıya geldi.Ligdeki düşme hattının üstüne çıkmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor puan alarak çıkış yapmak istiyor. Kestelspor – Karaköprü mücadelesini Tekirdağ bölgesi klasman hakemi Serkan Eryılmaz yönetti. Karşılaşmada yardımcı hakemler Barış Çardaklı ve Göker Erel olurken 4. hakem ise Oğuzhan Talha Karakuş oldu.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig