Ömer Dodanlı yazdı: En azından 38 yaşındaki adamlara trilyonlar vermedik! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Ömer Dodanlı yazdı: En azından 38 yaşındaki adamlara trilyonlar vermedik!

Bu haber 05 Ocak 2021 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor, sezona 25 futbolcu ile imza atarak başladı. Bunun yanında 2 teknik direktör ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor şu anda 3’üncü hocası ile de diplere oynamaya devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon takımda kimse yokken 18- 20 yaşındaki gençler sırf arma için, Şanlıurfaspor ismi için sahaya çıktı ve ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Gençlerin herkesin geçen sene sırt döndüğü bu takımda yaptıkları takdire şayandı. Ancak gelin görün ödül olarak bu sezon gençleri kapının önüne koyduk.
Gençleri teşvik edip geçen sezon yaptıkları için takımda daha çok şans vermemiz yerde, biz kapının önüne koyup tek taraflı sözleşmelerini feshettik.
Bizi üzen bu durum ise gençlerin geçmişten gelen oyuncular oldukları bilinmemesi. 2012-2013 yılında Şanlıurfaspor’un başarılı olduğu yıllarda bu gençler o dönemin hocaları tarafından seçilmiş kademeli olarak U14, U15, U16, U17 ve U19 da oynadılar. Geçen sezon ise takımın yükünü taşıdılar.
YALAKALAR İYİ DİNLEYİN!
Şimdi bazı yalaka sözde spor şahısları olarak kendisini adlandıran o zatlara birkaç sözüm var!
Madem bu gençler başarısız idi neden geçen sene takımın yükünü aç karnına çektiler?
Madem bu gençler başarısız idi neden dönemin hocaları tarafından başarılı bulunup üst takımlarda forma şansı verildi?
En azından gençler sahaya çıkıp 4-5 yiyordu ama sizin birilerine yalakalık yapmak için canlı yayınlarda övdüğünüz 25-38 yaşındaki trilyonlar alan adamlarınız da 5-6 yiyip 3 puanla ligin dibine demir atmadılar mı?
UNUTTUNUZ MU?
Geçen dönem Şanlıurfaspor kötü giderken aç karnına bu çocuklar arma ve şehrin ismi için mücadele ederken hocaları Mutlu Yılmaz ne demişti?
“Biz bu gençlerle gurur duyuyoruz. Aç ve susuzuz. Bu gençler olmasa bu kulüp kapanır” tarzında çıktığı televizyon programlarında ifadeleri kullanmıştı. Hocaları bile zamanında bu cümleleri söylerken, siz şehrin kaderini mi tayin ediyorsunuz ki gençleri kapının önüne koyuyorsunuz?
KENDİ ÖZ KAYNAKLARINA SAHİP ÇIKAMAYAN 38’LİKLERİ ÖVÜP TRİLYONLARINI VERMEYE MAHKÛMDUR
Şimdi bazı yalaka sözde spor şahısları olarak kendisini adlandıran o zatlar beni iyi dinleyin.
Sizin yalakalık yaptığınız ve uğruna gençlerinizi gömdüğünüz koşmaya mecali olmayan ve trilyonlar alan adamlarınız ne yaptı? Şanlıurfaspor’u ligde mi tuttu, şampiyonluğa mı oynadı, Şanlıurfa’nın göğsünü mü kabarttı?
Ben bir gazeteci olarak şunu gönü rahatlığıyla söyleyebilirim.
Şanlıurfaspor armasının ne olduğunun farkında olmayan ve trilyonlar alan futbolcular ile küme düşeceğime, aç karnına oynayan gençlerimizle küme düşmeyi tercih ederim.
Niye mi?
Hem trilyonlarımız cebimizde kalır hem gençlerimiz deneyim kazanır hem de gençleri kazanmış oluruz.
Neyse ama sizin canlı yayınlarda övdüğünüz adamlarımız nasılsa bize Süper Lig’i getirecek.
 
 
 
 
 
 

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig