Şanlıurfaspor teknik direktörü Avcı’dan şok itiraf: Ligde kalma şansımız yok | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor teknik direktörü Avcı’dan şok itiraf: Ligde kalma şansımız yok

Bu haber 28 Aralık 2020 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, “İlk yarıda kalan 8 maçta 24 puan toplasanız dahi toplam 26 puan yapar, bu da sizi ligde tutmaya yetmez” dedi.
Şanlıurfaspor’da ligde kötü gidişat dur durak bilmiyor. Yenilgi üzerine yenilgi alan Sarı Yeşilliler’de ligde kalma ümitleri de her geçen azalıyor.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Şanlıurfa’da yayın yapan yerel bir medyaya yaptığı açıklamada şok itiraflarda bulundu. Teknik Direktör Avcı, ligde kalma şanslarının olmadığını ifade etti. Öte yandan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı’nun bu açıklamasından sonra yönetimin sessiz kalması ise tepkilere neden oldu.
İşte Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı’nın yerel medyaya yaptığı o açıklamalardan satır başları:
“BU DA SİZİ LİGDE TUTMAYA YETMEZ”
“İlk yarıda kalan 8 maçta 24 puan toplasanız dahi toplam 26 puan yapar, bu da sizi ligde tutmaya yetmez. O yüzden ligler ikinci yarı başlıyor. Bizim gerek mental anlamda, gerek puan anlamında bu 8 maçı iyi geçirmemiz gerekiyor. Ben hedef koymuyorum ve adım adım gitmek istiyorum. Hem başlangıç hem takımın her anlamda özgüvenini kazanması anlamında tekrar kafaları yukarı kaldırmamız anlamında öncelikli hedefimiz sadece Sarıyer maçı. Ondan sonraki Manisa maçını bile düşünmüyorum şu anda."
“ONDAN SONRA DA DEVRE ARASINA KADAR TOPLAYABİLDİĞİMİZ KADAR MAKSİMUM PUAN”
“Bu takım Urfa'nın takımı, Urfa'nın lokomotifi. O yüzden burada herkes sabırlı bir şekilde takıma destek olmalı. Kafamızdaki düşünceyi etaplara ayırdık ve ilk olarak başlangıç yapacağız. Ondan sonra da devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar maksimum puan. Sarıyer, Manisa, Çorum, Kocaeli ve Afyon… Bu maçlar sertlik anlamında çok sert ve zor maçlar. Fakat şunu da unutmamak gerekiyor; ben bu ligde aşağı yukarı 150 maça çıktım. Bu ligde herkes, herkesi yenebilecek güçte. O yüzden bizim öncelikle adım adım gitmemiz gerekiyor. Şu an bizim için en önemli maç Sarıyer maçı. Hem başlangıç açısından hem de bizim özgüvenimizi yeniden kazanmamız açısından.”
“BEN HEDEF KOYMUYORUM”
“İlk yarıda kalan 8 maçta 24 puan toplasanız dahi toplam 26 puan yapar, bu da sizi ligde tutmaya yetmez" yanıtını veren Avcı, şu ifadelere yer verdi: "O yüzden ligler ikinci yarı başlıyor. Bizim gerek mental anlamda, gerek puan anlamında bu 8 maçı iyi geçirmemiz gerekiyor. Ben hedef koymuyorum ve adım adım gitmek istiyorum. Hem başlangıç hem takımın her anlamda özgüvenini kazanması anlamında tekrar kafaları yukarı kaldırmamız anlamında öncelikli hedefimiz sadece Sarıyer maçı. Ondan sonraki Manisa maçını bile düşünmüyorum şu anda. Toplayabildiğimiz kadar maksimum puan toplayıp düşme hattından uzaklaşmak istiyoruz.”

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig