Şanlıurfaspor’da bu dört hoca ne iş yapar? Gönderilenlere ne kadar para verildi | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor’da bu dört hoca ne iş yapar? Gönderilenlere ne kadar para verildi

Bu haber 25 Aralık 2020 - 22:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor’da kötü gidişat devam ederken, kulüpte sözleşmesi bulunan ve çeşitli yerlerde görev aldığı söylenen 4 antrenörün kulüpten ne kadar maaş aldığı ve kulüpte ne tür görevler alıp, takıma ne katkı sunduğu kent kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Bu sezon ligde kalma parolası ile yola çıkan Şanlıurfaspor’da kötü gidişat devam ediyor.
NE KADAR PARA ÖDENİYOR?
Şanlıurfaspor’da kötü gidişat devam ededursun, kent kamuoyu kulüpte antrenör olarak görev yapan 4 kişinin kulübe ne tür katkılar verdiği ve 2021-2022’ye kadar sözleşmeleri bulunan bu antrenörlere ne kadar maaş ödendiği merak ediliyor.
TAKIMDAKİ GENÇLER GÖNDERİLİRKEN, GENÇ ANTRENÖRÜ NE İŞ YAPAR?
Şanlıurfaspor geçtiğimiz günlerde geçen sene takımın arması için sahaya çıkan bütün gençleri adeta kapının önüne koyarcasına tek taraflı noter aracılığıyla sözleşmelerini feshetti. Ancak kulüpte Bahri Çaltı (U15 teknik sorumlusu) ve Görkem Güngör (U19 antrenörü) isimli gençlerle ilgili iki hocanın olması ise kafalarda soru işareti bıraktı.
DAHA ÖNCE GÖNDERİLENLERE NE KADAR PARA ÖDENDİ
Öte yandan Şanlıurfasporlu taraftarlar daha önceden kulüple sözleşmeleri bulunan ve daha sonrasında sözleşmeleri feshedilen antrenörlere ne kadar tazminat ödendiğini de merak ediyor.
Kulüpte görev alan antrenörlerin isimleri ise şu şekilde:
Mutlu Yılmaz (Profesyonel takım antrenörü)
Bekir Öncü (Profesyonel takım antrenörü)
Bahri Çaltı (U15 teknik sorumlusu)
Görkem Güngör (U19 antrenörü)
 
 

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig