Şanlıurfaspor, Adım adım kümeye mi?! | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Şanlıurfaspor, Adım adım kümeye mi?!

Bu haber 27 Aralık 2020 - 12:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Misli.Com 2. Lig'in 17. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında İnegölspor'u ağırladı. Konuk İnegöl, sahadan 5-4'lük galibiyetle ayrıldı. Şanlıurfa için tehlike çanları çalıyor.
Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekleyerek küme düşme potasına her hafta biraz daha yaklaşmaya devam ediyor.
Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup’ta 17. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Bursa İlçesi İnegöl Spor'a 5-4 yenildi.
Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda oynanan karşılaşmayı hakem Feridun Daldaş yönetti.
Ligde alt en alt sıraya adeta demir atan ve ligde kalma mücadelesi veren sarı yeşilli temsilcimiz sezon başından beri üst üste aldığı mağlubiyetlere bir yenisini daha ekleyerek taraftarlarını üzmeye devam ediyor.
Kndisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada rakip İnegölspor’a 5-4 yenilen temsilcimiz, Bu hafta oynanan karşılaşmada aldığı mağlubiyetle adım adım kümeye düşmeye doğru giderken, ligde kalma konusunda artık işi mücizelere bıraktı.
Şanlıurfa’da oynanan karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. 5 ve 10'uncu dakikalarda Deniz Taşkesen, 21'inci dakikada Erdem Seçgin'in gollerine engel olamayarak 3-0 geriye düşen Şanlıurfaspor ilerleyen bölümde biraz olsun toparlandı ve rakip kaleye yüklenmeye başladı.26'ıncı dakikada Tarık Kurt farkı 2'ye indirdi.Şanlıurfaspor 34'üncü dakikada Yunus Emre Gedik'le bir gol daha bulunca durum 2-3 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda ilk yarıya oranla toparlanmaya çalışan ve yediği gollerin şokunu çabuk atlatan Şanlıurfaspor skoru 3-3'e getirdi.Ancak etkili oynunu sürüdren ve ataklarını sıklaştıran rakip İnegölspor 75'te durumu 4-3 yaptı.
Rakip İnegölspor 83'te Fatih Üge ile durumu 5-3 yaptı. Şanlıurfaspor bir dakika sonra Gökdeniz Varol ile cevap verdi ve durumu 5-4 yaptı.
Maça başka gol olmayınca Şanlıurfaspor kendi evinde İnegölspor'a 5-4 yenildi ve bu haftayı da yenilgi ile kapattı.Maça 3 puan parolasıyla çıkan Şanlıurfaspor maçtan 5-4 mağlup ayrılarak taraftarını üzmeye devam etti.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig