Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz Hayatını Kaybetti | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’da Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz, hayatını kaybetti. Korkmaz’ın vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

Bu haber 11 Ekim 2026 - 19:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Merhum Hüseyin Korkmaz’ın; Yeni Mahalle’nin eski muhtarı Halil Korkmaz’ın (Halili Taro) oğlu, Muhacirler Derneği Başkanı Resul Korkmaz’ın ve Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi merhum Mustafa Korkmaz’ın kardeşi olduğu belirtildi.

Ayrıca merhumun Bakır, Necati, İbrahim, Yaşar ve Çerkez Korkmaz’ın kardeşi; Eyyüp, Yunus ve Resul Korkmaz’ın babası, Salih, Mustafa, Osman, Habib, Müslüm ve Tahir Korkmaz’ın amcaoğlu olduğu bildirildi.

CENAZESİ PAZARTESİ DEFNEDİLECEK

Hüseyin Korkmaz’ın cenazesi, Pazartesi öğle namazının ardından Yusuf Paşa Camisi’nden alınarak Bediüzzaman Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

TAZİYE YERİ

Merhum Hüseyin Korkmaz’ın taziyesi, Ahmet Erseven Gerger Taziye Evi’nde kabul edilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.