Ceylanpınar’da Feci Kaza: TİGEM Traktörü İle Tır Çarpıştı, 1 Ölü, 1 Yaralı | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Ceylanpınar’da Feci Kaza: TİGEM Traktörü İle Tır Çarpıştı, 1 Ölü, 1 Yaralı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde TİGEM’e ait traktör ile tırın karıştığı trafik kazası can aldı. Feci kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı.

Bu haber 04 Kasım 2026 - 20:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde TİGEM’e ait traktör ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 44 yaşındaki Hamdo Yetek hayatını kaybetti, 53 yaşındaki Abdülhakim Çelik yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Yetek’in TİGEM’de taşeron işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre kaza, Ceylanpınar ilçesinde meydana geldi. TİGEM’e ait traktör ile tırın henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpışması sonucu yaşanan kazada, 44 yaşındaki Hamdo Yetek ile 53 yaşındaki Abdülhakim Çelik yaralandı.

YETEK HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara yapılan müdahaleye rağmen 44 yaşındaki Hamdo Yetek kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan 53 yaşındaki Abdülhakim Çelik ise tedavi altına alındı.

TİGEM’DE TAŞERON İŞÇİ OLARAK ÇALIŞIYORDU

Kazada hayatını kaybeden Hamdo Yetek’in TİGEM’de taşeron işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

Kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.