Şanlıurfaspor,24 Erzincanspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor | Urfam Haber | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
SON DAKİKA

Şanlıurfaspor,24 Erzincanspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor

Şanlıurfaspor, Play-Off 3. turunda rakibi Erzincanspor ile karşılaşmak için hazırlıklarını sürdürüyor…

Bu haber 04 Haziran 2023 - 12:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfaspor, Play-Off 3. turunda rakibi Erzincanspor ile karşılaşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, sağanak yağış altında koordinatif egzersizler ile başladığı günün antrenmanını geniş alan oyunu ile tamamladı.

Antrenmana yüksek bir motivasyonla çıkan Şanlıurfasporlu futbolcular, teknik direktörleri eşliğinde stratejilerini ve taktiklerini gözden geçirdiler. Yağmurun etkisiyle zorlu bir antrenman süreci geçiren oyuncular, dayanıklılık ve direnç konusunda kendilerini test ettiler.

Şanlıurfaspor’un antrenmanındaki en dikkat çekici detaylardan biri de takımın koordinasyon çalışmalarıydı. Oyuncular, topa hakimiyetlerini geliştirmek ve birbirleriyle uyumlu hareket edebilmek için özel egzersizler yaptılar.

Antrenmanın son bölümünde ise geniş alan oyunu oynandı. Hızlı pas trafiği ve hücum organizasyonlarıyla dolu bir oyun sergileyen Şanlıurfasporlu futbolcular, teknik direktörlerinin talimatları doğrultusunda maç simülasyonu yaparak hazırlıklarını sürdürdüler.

Öte yandan, Şanlıurfaspor’un önümüzdeki günlerdeki hazırlık programı da belli oldu. Takım, Erzincan maçı öncesinde kendi sahasında yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürecek.

Şanlıurfaspor’un Erzincanspor ile oynayacağı Play-Off 3. turu öncesi hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Yağmur altındaki zorlu antrenman sürecinden başarıyla çıkan takımın, Erzincan’da göstereceği performans merakla bekleniyor.